La Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat ha impulsat la participació de diferents municipis i productors de les comarques en la fira Alicante Gastronómica, que s’inaugura hui i estarà oberta al públic fins al dilluns 25 de febrer.

Les empreses gastronòmiques de l’Alcoià i el Comtat presentaran els seus productes als professionals i visitants de la fira, donant a conéixer els sabors de les comarques a qui s’aprope a l’estand de la Mancomunitat.

Es faran presentacions i degustacions de productes de la mà de Mieles Palmer, Aceite Masía La Mota, La Pericana, Almazara La Alqueria, Cervesa 102, Olivateria, Restaurante Hostal Savoy i Cerveses Lluna. També es podran adquirir els seus productes.

A més de conéixer els productes de la zona, els visitants també podran conéixer més sobre els municipis de la Mancomunitat, la seua gastronomia i els seus punts d’interés turístic.

L’entrada a Alicante Gastronómica és oberta al públic i gratuïta, amb una invitació que es pot sol·licitar en línia a la web de la fira.