Inici > Notícies > Representació de l’Alcoià i el Comtat en ‘Alicante Gastronómica’

Representació de l’Alcoià i el Comtat en ‘Alicante Gastronómica’

La Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat ha impulsat la participació de diferents municipis i productors de les comarques en la fira Alicante Gastronómica, que s’inaugura hui i estarà oberta al públic fins al dilluns 25 de febrer.

Les empreses gastronòmiques de l’Alcoià i el Comtat presentaran els seus productes als professionals i visitants de la fira, donant a conéixer els sabors de les comarques a qui s’aprope a l’estand de la Mancomunitat.

Es faran presentacions i degustacions de productes de la mà de Mieles Palmer, Aceite Masía La Mota, La Pericana, Almazara La Alqueria, Cervesa 102, Olivateria, Restaurante Hostal Savoy i Cerveses Lluna. També es podran adquirir els seus productes.

A més de conéixer els productes de la zona, els visitants també podran conéixer més sobre els municipis de la Mancomunitat, la seua gastronomia i els seus punts d’interés turístic.

L’entrada a Alicante Gastronómica és oberta al públic i gratuïta, amb una invitació que es pot sol·licitar en línia a la web de la fira.

ARTÍCLES RELACIONATS

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Més empreses gràcies a l’Agència Impuls

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls en l’últim any - Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb...

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport

La Mancomunitat dona suport a l’esport comarcal amb l’UltraMediterrània - Les muntanyes del municipis de l’Alcoià i el Comtat acolliran a vora un miler d’esportistes aquest cap de setmana per tal de superar una prova única a la Comunitat Valenciana El mes de gener...

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El bus del STU+ continua amb l’horari especial d’exàmens

El servei de bus per a estudiants continua amb l'horari especial d'exàmens Les rutes entre els municipis de la Mancomunitat fins a Sant Vicent del Raspeig es redueixen entre el 8 i el 26 de gener El servei de bus STU+ que ofereix la Mancomunitat de l'Alcoià i el...