Inici > Notícies > Representació de l’Alcoià i el Comtat en ‘Alicante Gastronómica’

Representació de l’Alcoià i el Comtat en ‘Alicante Gastronómica’

La Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat ha impulsat la participació de diferents municipis i productors de les comarques en la fira Alicante Gastronómica, que s’inaugura hui i estarà oberta al públic fins al dilluns 25 de febrer.

Les empreses gastronòmiques de l’Alcoià i el Comtat presentaran els seus productes als professionals i visitants de la fira, donant a conéixer els sabors de les comarques a qui s’aprope a l’estand de la Mancomunitat.

Es faran presentacions i degustacions de productes de la mà de Mieles Palmer, Aceite Masía La Mota, La Pericana, Almazara La Alqueria, Cervesa 102, Olivateria, Restaurante Hostal Savoy i Cerveses Lluna. També es podran adquirir els seus productes.

A més de conéixer els productes de la zona, els visitants també podran conéixer més sobre els municipis de la Mancomunitat, la seua gastronomia i els seus punts d’interés turístic.

L’entrada a Alicante Gastronómica és oberta al públic i gratuïta, amb una invitació que es pot sol·licitar en línia a la web de la fira.

ARTÍCLES RELACIONATS

Concerts Cicle Somriu 2024

Concerts Cicle Somriu 2024

El Cicle Somriu 2024 despega en juliol La música arriba als municipis de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat a través d'una proposta lliure y gratuïta amb una varietat d'estils La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat mostra, un any més, la seua aposta per la...

10 anys de la Ruta Contacontes

10 anys de la Ruta Contacontes

La Ruta Contacontes de l’Alcoià i el Comtat celebra 10 anys Els municipis que integren la Mancomunitat comptaran amb les actuacions de rondallaires que captaran l’atenció de grans i menuts Els espais dels municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat tornaran a...

Presentació documental Campaners del Comtat

Presentació documental Campaners del Comtat

La Mancomunitat projecta el documental dels Campaners del Comtat en els seus municipis La cultura del toc manual de campanes, cada vegada menys comú, queda ara per al record amb ‘Mans, cordes i bronze’, un treball audiovisual que recull el testimoni dels últims...