Inici > Notícies > Concerts Cicle Somriu 2024

Concerts Cicle Somriu 2024

El Cicle Somriu 2024 despega en juliol

  • La música arriba als municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat a través d’una proposta lliure y gratuïta amb una varietat d’estils

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat mostra, un any més, la seua aposta per la música i la cultura en les seues comarques. El Cicle Somriu torna als carrers dels catorze municipis que conformen aquesta entitat i ho fa amb una proposta musical variada per a tots els gustos. Aquest cicle, que s’iniciarà en juliol, permet descobrir a artistes de l’escena pop, rock i de música tradicional, amb opcions novedoses que fusionen estils musicals.

A més de gaudir d’un acte musical, els visitants tindran l’oportunitat de conéixer cadascun dels municipis i els espais originals que faran d’escenaris, paratges vinculats amb l’aigua, com ara llavadors, fonts o assuts.

Aquesta tercera edició del Cicle Somriu es reafirma com un esdeveniment arrelat al territori, que té com a finalitat proporcionar opcions d’oci cultural als municipis durant l’època estival, revitalitzar culturalment i social els pobles, impulsar l’economia local, atraure visitants i nous residents i cohesionar la comunitat.

En resum, el Cicle Somriu de l’Alcoià i el Comtat no sols promou la cultura i l’art , sinó que també actua com un catalitzador per al desenvolupament socieconòmic, contribuint significativament a mitigar el risc de despoblament en aquest territori.

Pel que fa a les actuacions, Kela obri la programació a Millena el 5 de juliol. La cantautora pegolina, que aposta per un projecte personal d’indie-pop en valencià, oferirà el seu concert a les 20:30 en el Parc Municipal. El mateix dia també serà el torn de Faixa a Cocentaina, aquest projecte que barretja música tradicional valenciana amb electrònica estarà en el Llavador de Fraga a les 22 hores.

El dia 20 de juliol Seserino actuarà a les 20 hores al Jardí de Santos de Penàguila, un duet de música pop que barreja les referències literàries amb teclats, percussions i sonoritats modernes.

El dia següent, el 21 de juliol, serà el moment de l’humor i cançons de la mà de Barfi, que es podrà gaudir a la plaça Major de Benimarfull, a les 22:30 hores. El dia 26 a les 20:30, Ca Na Lloba, a Alcoi, acollirà el concert d’Oller i Guerra, un projecte de composicions pròpies, farcides de melodies alegres i al mateix temps introspectives. 

El 27 de juliol serà el moment de Carolina Otero, en la plaça del Palau d’Alcoleja, a les 22 hores. Ja en agost, Yo Somos actuarà el dia 3 d’agost, en el Poliesportiu de l’Alqueria d’Asnar, també a les 22 hores.

El dia 9 d’agost, Desustancia estarà a la Font de Gorga; els trucs de Màgia de la mà de Barfi sorprendan a la plaça de l’Ajuntament de Beniarrés el 10 d’agost a les 20 hores. El dia següent serà el moment del Circ, també de Barfi, en aquest cas al paratge de l’Assut d’Alfafara. Atlàntic, el dia 21 d’agost a les 22:30, en la Font de Bonell d’Agres; el duet Raquel Cruces actuarà el 24 d’agost en la plaça de l’Església de Benasau a les 20 hores.

Ja a setembre, Llum actuarà en el llavador de Banyeres de Mariola, el dia 20 a les 22:30 hores. Li segueix a octubre Ona Nua, el dia 10 a les 20:30, en el carrer Estellés de Muro.

ARTÍCLES RELACIONATS

10 anys de la Ruta Contacontes

10 anys de la Ruta Contacontes

La Ruta Contacontes de l’Alcoià i el Comtat celebra 10 anys Els municipis que integren la Mancomunitat comptaran amb les actuacions de rondallaires que captaran l’atenció de grans i menuts Els espais dels municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat tornaran a...

Presentació documental Campaners del Comtat

Presentació documental Campaners del Comtat

La Mancomunitat projecta el documental dels Campaners del Comtat en els seus municipis La cultura del toc manual de campanes, cada vegada menys comú, queda ara per al record amb ‘Mans, cordes i bronze’, un treball audiovisual que recull el testimoni dels últims...

Horari bus reduït època d’exàmens – STU+

Horari bus reduït època d’exàmens – STU+

El servei de bus STU+ redueix els recorreguts en època d'exàmens Entre el 27 de maig i el 20 de juny els trajectes es modifiquen   El servei de bus STU+ modifica els trajectes durant l'època d'exàmens. Aquesta reducció es produeix entre el 27 de maig i el 21 de...