programació nadal cocentaina 2019

Programació Nadal 2019 Cocentaina

DISSABTE 7 DE DESEMBRE

17:30 hores INAUGURACIÓ DEL NADAL CONTESTÀ. Cercavila des de la part alta del Passeig fins al Pla mentre l’enllumenat nadalenc va cobrant vida.  En finalitzar hi haurà jocs i diversió per als  més menuts i una gustosa xocolatada.

Lloc: Part alta del Passeig del Comtat / Plaça del Pla

 

DIUMENGE 8 DE DESEMBRE

09:30 hores FESTA DE LA CORRIOLA. Eixida de la Romeria a les 09:30 hores des del Pla. Col·laboren els centres Júniors MD de Cocentaina i Mal Passet.
Lloc: El Pla/ Ermita de Santa Bàrbara

 

18:30 hores “MARE DE DÉU DEL MIRACLE. 500 AÑOS DE DEVOCIÓN”. Presentació del llibre escrit per D. Miguel Navarro Sorní, Catedràtic d´Història de l´Església.
Lloc: Monestir de la Mare de Déu del Miracle

 

DIJOUS 12 DE DESEMBRE

19:30 hores PRODUCTES TÍPICS DE LA TERRETA. Es realitzarà un Tast d´olis i presentació del llibre “Cocina Alicantina. 101 recetas” de Gayà a càrrec del xef Kiko Moya.
Lloc: Almàssera de la Cooperativa (Alcúdia)

 

DIVENDRES 13 DE DESEMBRE

21:00 hores CANT DE LA SIBIL·LA. Representació del Cant de la Sibil·la. Organitza Estudi de Dansa Alicia Montava. Donatiu 5€ a benefici del projecte de Caritat del V Centenari.
Lloc: Església de Santa Maria

 

DISSABTE 14 DE DESEMBRE

19:00 hores CONCERT DE SANTA CECÍLIA. A càrrec de la Unió Musical Contestana. Entrada Lliure.
Lloc: Centre Cultural El Teular

 

DIVENDRES 20 DE DESEMBRE

12:00 hores VISITA DELS COL·LEGIS. Els xiquets i xiquetes de les escoles aniran al Racó del Nadal al photocall per a fer una foto conjunta de Nadal.
Lloc: Racó del Nadal (Passeig del Comtat, 1)

 

19:00 hores CONCERT “ATENEU MUSICAL CONTESTANA”. La banda jove de l´entitat, oferirà un concert amb peces d´ambient nadalenc.
Lloc: Racó del Nadal (Passeig del Comtat, 1)

 

19:30 hores COR COL·LEGI SANT FRANCESC D´ASSÍS. Els integrants del Cor Col·legi Sant Francesc d’Assís realitzen un Concert de Nadal. Entrada lliure.
Lloc: Església dels  PP. Franciscans

 

DISSABTE 21 DE DESEMBRE

07:30 hores XII PLANTÀ DE BETLEM AL MONTCABRER. Excursió tradicional al Montcabrer.
Lloc d´eixida: Font de la Boronà.

 

10:00 hores LUDONADAL.
A partir de les 10:00 del matí a la zona del Racó del Nadal es duran a terme tallers de manualitats, jocs i entreteniment de temàtica nadalenca. Les famílies podran deixar els més menuts per poder anar de compres sabent que els seus fills i filles estan  gaudint de diferents activitats fins a les 14:00 hores. (De 4 a 14 anys)
Lloc: Racó del Nadal (Passeig del Comtat, 1)

 

18:00 hores NADAL MÀGIC. Vesprada de màgia amb Hugo, que ens deixarà bocabadats amb els seus trucs i la seua màgia
Lloc: Racó del Nadal (Passeig del Comtat, 1)

 

18:30 hores  FESTIVAL DE NADAL. L’acadèmia A3 Danza realitzarà diverses actuacions nadalenques per a xiquets, xiquetes, pares, mares, avis.. i tota la família. Pvp: 5€ i 3€
Lloc: Centre Cultural El Teular

 

19:00 hores ELFS MÀGICS. Espectacle infantil amb els elfs juganers, malabars, acrobàcies, màgia i concursos amb la participació dels xiquets i xiquetes.
Lloc: Racó del Nadal (Passeig del Comtat, 1)

 

20:00 hores FESTIVAL DE NADALETES. Organitzat per Juniors MD Generació Oberta.
Lloc: Església de Santa Maria.

 

DIUMENGE 22 DE DESEMBRE

11:00  hores PAPANOLADA DE COTXES CLÀSSICS. Els integrants de l´associació de cotxes clàssics de Cocentaina faran una exposició dels seus cotxes d’època i col·lecció al Centre Comercial L’Altet, i a continuació es farà un recorregut fins al Racó del Nadal.
Lloc: Centre Comercial / Racó del Nadal (Passeig del Comtat, 1)

 

12:00 hores “LA PORTA DE NADAL”. Concert de Nadal  a càrrec del Cor de Cambra Discantus. Entrada lliure.
Lloc: Església dels Pares Franciscans

 

12:00 hores “CONTE DE NADAL”. Festival de Nadal realitzat per l´Estudi de Dansa Alicia Montava. Entrada Lliure.
Lloc: Centre Cultural El Teular

 

12:30 hores COR JUST SANTSALVADOR. Concert de Nadal del Cor Just Santsalvador
Lloc: Església del Salvador

 

DILLUNS 23 DE DESEMBRE

17:00 hores TALLER DE MANUALITATS. Teniu una cita amb els treballs manuals nadalencs. Els més menudets i menudetes podran passar la vesprada a la Casa de la Joventut amb aquest divertit taller. Les places són limitades i cal fer una inscripció prèvia i gratuïta. Amb la col•laboració de les regidories de Cultura i Tradicions.
Lloc: Casa de la Joventut

 

DIMARTS 24 DE DESEMBRE

11:00 hores CONCERT “UNIÓ MUSICAL CONTESTANA”. La banda  interpretarà diverses peces amb una temàtica nadalenca.

 

12:00 hores  NADALETES DE LA TERRA. Concert a càrrec del contestà Anselmo Martí amb cançons tradicionals i nadaletes típiques de Cocentaina i la comarca del Comtat per a crear ambient màgic.

 

13:00 hores CHRISTMAS REMEMBER SONGS. La vocalista Miriam Albero i el guitarrista Camilo González, ens delectaran amb melodies internacionals pròpies d’aquestes dates tan especials. Un acústic magnífic, en un escenari  únic i en una data tan màgica, interpretat per Mimi i Camilo.
Lloc: Racó del Nadal (Passeig del Comtat, 1)

 

DIMECRES 25 I DIUMENGE 26 DE DESEMBRE

CURS DE FOTOGRAFIA. Obrim ja la inscripció en el curs de fotografia que t’oferim de la mà de l’Agrupació Fotogràfica Contestana. El cap de setmana del 25 i 26 de gener de 2020 podràs assabentar-te un poc més de les tècniques bàsiques de fotografia i a traure profit de la teua càmera.

 

DIVENDRES 27 DE DESEMBRE

10:00 hores TALLERS D´HAMA BEADS I XAPES. Repetim els tallers amb més èxit de tot el Nadal. Farem les nostres pròpies figures i xapes d’agulla personalitzades amb les figures i les imatges que vulguem (i després ens les endurem a casa). La participació és gratuïta i no cal fer inscripció prèvia.
Lloc: Casa de la Joventut

 

17:00 hores LUDONADAL. A partir de les 17:00 de la vesprada en la zona del Racó del Nadal es duran a terme tallers de manualitats, jocs i entreteniment de temàtica nadalenca. Les famílies podran deixar els més menuts per anar de compres sabent que els seus fills i filles estan  gaudint de diferents activitats fins a les 20:00 hores.
Lloc: Racó del Nadal (Passeig del Comtat, 1)

 

DISSABTE 28 DE DESEMBRE

10:00 hores LUDONADAL. A partir de les 10:00 del matí a la zona del Racó del Nadal es duran a terme tallers de manualitats, jocs i entreteniment de temàtica nadalenca. Les famílies podran deixar els més menuts per tal d’anar de compres sabent que els seus fills i filles estan  gaudint de diferents activitats fins a les 14:00 hores.
Lloc: Racó del Nadal (Passeig del Comtat, 1)

 

18:00 hores NADAL MÀGIC. Vesprada de màgia amb Hugo, que ens deixarà bocabadats amb els seus trucs i la seua màgia.

Lloc: Racó del Nadal (Passeig del Comtat, 1)

 

19:00 hores SOMNIS DE NADAL. Endinsa´t en els somnis d’un xiquet i gaudeix de les cançons tradicionals més entranyables, amb representacions teatrals d’històries i contes infantils i nadalencs. Un musical magnífic.
Lloc: Racó del Nadal (Passeig del Comtat, 1)

 

19:00 hores COR I RONDALLA L´AMISTAT. Concert de Nadal realitzat pel Cor i Rondalla L´Amistat.
Lloc: Centre Cultural El Teular

*BUS AL FESTIVERN
Vas al Festivern? Enguany et duem nosaltres! T’oferim el bus per anar al festival amb el qual tancar l’any. Tindrem l’eixida el 28 de desembre i la tornada l’1 de gener. Consulta’ns les hores. Places limitades i gratuïtes.
Lloc: Casa de la Joventut

DILLUNS 30 DE DESEMBRE

16:30 hores TALLERS D´HAMA BEADS I XAPES
Repetim els tallers amb més èxit de tot el Nadal. Farem les nostres pròpies figures i xapes d’agulla personalitzades amb les figures i les imatges que vulguem (i després ens les endurem a casa).La participació és gratuïta i no cal fer inscripció prèvia.
Lloc: Casa de la Joventut

DIMARTS 31 DE DESEMBRE

11:30 hores “HOME DE LES ORELLES”
Vine a conèixer l’home que té més orelles que dies li queden a l’any. Eixida del pregoner i la Colla del Mal Passet des de la part alta del Passeig a les 10:30 h. Organitza Ajuntament de Cocentaina.
Lloc: Pla de la Font

DIMECRES 1 DE GENER

19:00 hores ARRIBADA DE L´ EMISSARI REIAL DEL REIS MAGS
L´Emissari Reial arreplegarà les cartes dels xiquets i xiquetes de Cocentaina.
Lloc: Passeig del Comtat

DIJOUS 2 DE GENER

17:00 hores ESCAPE ROOM “PRESONERS DELS CORELLA”
Sou presoners dels comtes de Corella al seu Palau, i l’única manera d’eixir serà resolent totes les proves que vos han preparat. Teniu una hora per aconseguir-ho o sereu presoners per sempre.  Es realitzaran diferents sessions des de les 17 h. Inscripció 3 € a la Casa de la Joventut fins a esgotar les places disponibles (pagament amb targeta bancària). Amb la col·laboració de les Regidoria de Cultura.
Lloc: Palau Comtal

18:00 hores TORNEIG DE “LA FALLERA CALAVERA” + “VIRUS”
Apunta’t al tercer campionat del joc de cartes valencià més de moda (també pots vindre a vore l’ambient) i guanyar premis del joc (1 pack expansió, La Fallera Calavera 3 i una carta extraordinària).
Inscripció als dos jocs prèvia gratuïta a la Casa de la Joventut. Places limitades.
Lloc: Casa de la Joventut

 

DIVENDRES 3 DE GENER

17:00 hores LUDONADAL
A partir de les 17:00 de la vesprada en la zona del Racó del Nadal es duran a terme tallers de manualitats, jocs i entreteniment de temàtica nadalenca. Les famílies podran deixar els més menuts per anar de compres sabent que els seus fills i filles estan  gaudint de diferents activitats fins a les 20:00 hores.
Lloc: Racó del Nadal (Passeig del Comtat, 1)

 

17:00 hores ESCAPE ROOM “PRESONERS DELS CORELLA”
Sou presoners dels comtes de Corella al seu Palau, i l’única manera d’eixir serà resolent totes les proves que vos han preparat. Teniu una hora per aconseguir-ho o sereu presoners per sempre.  Es realitzaran diferents sessions des de les 17 h. Inscripció 3 € a la Casa de la Joventut fins a esgotar les places disponibles.
Lloc: Palau Comtal

DISSABTE 4 DE GENER

10:00 hores LUDONADAL
A partir de les 10:00 del matí en la zona del Racó del Nadal es duran a terme tallers de manualitats, jocs i entreteniment de temàtica nadalenca. Les famílies podran deixar els més menuts per anar de compres sabent que els seus fills i filles estan  gaudint de diferents activitats fins a les 14:00 hores.
Lloc: Racó del Nadal (Passeig del Comtat, 1)

 

19:00 hores EL VIATGE DE LA BRUIXA ELOISE
Un musical infantil que farà gaudir els més menuts i les seues famílies amb un espectacle en el qual la música en directe i el ball es combinen amb una dosi d’humor.
Interpreten èxits populars dels anys 80 i cançons que triomfen actualment en el panorama musical, adaptant  les seues lletres per a transmetre valors  igualtat, amistat, incentivar la lectura o potenciar la imaginació.
Lloc: Racó del Nadal (Passeig del Comtat, 1)

 

19:00 hores MURPHY THE MAJESTIC
Divertit i emocionant espectacle de màgia.
Entrada 10€
Lloc: Centre Cultural El Teular

DIUMENGE 5 DE GENER

15:00 hores VISITA DEL PATGE REIAL
Lloc: Pl. de l´Església

15:00 hores VISITA DELS REIS MAGS
Lloc: Església del Salvador

19:00 hores CAVALCADA REIS MAGS
Lloc: Passeig del Comtat

EXPOSICIONS DE NADAL

I MOSTRA  INTERNACIONAL “REGALART”
Exposició i venda d’obres d’art
Del 21 de desembre al 12 de gener. Sala d’Armes del Palau Comtal.
Organitzada pel Col·lectiu Art Local Cocentaina

IMATGES DE L´ANTIGOR VI
Les fotografies de Rafael Llorens Cháfer «Rafeloide». Desembre i gener a la Sala d’Actes del Centre Social Real Blanc.
Organitzada pel Centre d’Estudis Contestans

BETLEM PLAYMOBIL
Biblioteca Pública Pare Arques – Fins a l’11 de gener
Betlem amb Playmobils muntat per Miguel Ángel Pardo

 

*VESPRADES A LA CASA DE LA JOVENTUT
Com sempre, a banda de les activitats programades, durant les vesprades de Nadal teniu la possibilitat de fer més coses a la Casa de la Joventut: videojocs, futbolí, jocs de taula… Consulteu-nos els horaris.

Date

07 des. 2019 - 06 gen. 2020

Cost

Gratuït

Localització

Cocentaina
Cocentaina
Ajuntament de Cocentaina

Aquesta web utilitza cookies per a millorar l'experiència del visitant. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies