Nova edició de Naturbalance: esport a la natura a l’Alcoià, el Comtat i la Vall d’Albaida. Muro

La Mancomunitat de lAlcoià i el Comtat i la Mancomunitat de la Vall dAlbaida llancen una nova programació de Naturbalance. Es tracta duna iniciativa que fusiona lesport amb el contacte amb la natura amb lobjectiu de fomentar un estil de vida saludable i donar a conéixer el marc incomparable dels paratges de les comarques. 

A ledició denguany es practicarà ioga, bodyart i pilates els dissabtes i diumenges d’abril i maig en horari de matí. Els municipis de l’Alcoià i el Comtat que participaran en aquesta programació són Muro, Alfafara, Penàguila, Banyeres de Mariola, Agres i Gorga. 

Es tracta duna activitat gratuïta adreçada a tots els públics, consistent en sessions lleugeres desport, d’aproximadament una hora i mitja de durada, i un esmorzar saludable opcional cortesia de cada ajuntament. Les places són limitades i, per tant, es requereix inscripció prèvia fins al dijous abans de cadascuna de les sessions.

Les persones participants hauran de portar aigua, roba apropiada, una estora o catifa i calçat esportiu. L’activitat inclou música, tres modalitats d’esport, monitores i assegurança. En cas de pluja s’habilitarà un espai tancat.

Accés al formulari d’inscripció

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *