LA MANCOMUNITAT VA ESTAR PRESENT A INTUR 2017 I POSSA EN MARXA DIVERSES ACTUACIONS DEL PLA DE COMPETITIVITAT TURÍSTICA.

La Mancomunitat de municipis de l’Alcoià i el Comtat , posa en marxa el Pla de Competitivitat Turística entre les tres administracions: Diputació d’Alacant, Agència Valenciana de Turisme i Mancomunitat . Una de les seues accions ha segut assistir a una de les Fires de turisme interior més importants INTUR 2017 celebrada a Valladolid.

En aquesta Fira turística l’entitat a participat baix la marca Comunitat Valenciana, una fira en la que és mostra el gran potencial que te el turisme d’interior. «Des de la Mancomunitat és mostren satisfets ja que hi hagut un gran nombre de públic interessat amb el turisme d’interior que tenim a les nostres comarques», oferint així el gran potencial medi ambiental que tenim amb els nostres paratges naturals i el turisme gastronòmic, cultural i on hem donat a conèixer les nostres tradicions junt amb la marca Serra Mariola.
Aquesta assistència a la Fira Intur de Valladolid forma part de les actuacions dintre del Pla de Competitivitat turística de les tres administracions ; la instal·lació de pantalles tàctils (amb informació del municipi) a les oficines de turisme, millora de la senyalística de rutes senderistes, inserció de publicitat en mitjanç a nivell local, comarcal i nacional. Una de les apostes fortes d’aquestes pla és la creació d’una «Tourist Info» comarcal ubicada en l’Orxa i que facilitarà la promoció de les comarques així com la homologació territorial de rutes cicloturístiques amb l’empresa Bikefriendly i la creació de les mateixes amb l’empresa de la zona Voltour.

Accions que ajuden a revitalitzar, fomentar i consolidar productes turístics valencians, i desenvolupar l’objectiu principal d’aquest pla turístics, la dinamització del turisme al nostre territori.