TORNA LA VI EDICIÓ DELS PREMIS EMPRENEDORS

De nou torna l’edició del Premis Emprenedors de la Mancomunitat L’Alcoià i el Comtat. Un anys més des de l’entitat s’aposta per ajudar aquells nous emprenedors que volen desenvolupar la seua idea de negoci o aquells que recentment ho han fet. Aquest concurs celebrarà la seua 6ª edició junt amb els seus col·laboradors habituals d’aquest concurs com son : CEEI, IDEAS UPV, Càmara de Comerç i aquest any també comptaran amb la col·laboració de JOVEMPA.
El termini per a la presentació de sol·licituds serà fins el 17 de Novembre. El punt de registre de les sol·licituds poden ser els ajuntament de la Mancomunitat o a la seu de qualsevol dels col·laboradors d’aquesta edició. Les bases les podran consultar a la pàgina web www.lamancomunitat.org
Des de la Mancomunitat s’aposta per la creació de noves empreses comarcals que ajuden a una millor promoció econòmica del nostre territori. A banda i mostra de l’aposta que fa l’entitat per l’activitat emprenedora, es el servei que presta junt amb el CEEI d’assessorament a emprenedors i empreses, un servei del qual ens mostrem satisfets donat el bon resultat que està oferint.