L’Alberg d’Animals Mancomunat, ubicat en el terme municipal de Muro, és un dels projectes més importants de la Mancomunitat  de l’Alcoià i el Comtat, ja que respon a les necessitats de les comarques en relació amb l’abandonament d’animals.

Una vegada completat el procés per a l’obertura de l’alberg, els municipis mancomunats podran gaudir d’un nou espai que comptarà amb totes les infraestructures necessàries per a garantir el benestar dels animals, i que millorarà la situació dels animals abandonats en l’Alcoià i el Comtat, tal com demanaven tant els ciutadans com les associacions i els ajuntaments.

albergue animales mancomunitat alcoià comtat muro

L’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit a la Mancomunitat, dins del programa “Programa d’energies renovables”, 9.130,17 euros per al finançament del projecte “Instal·lació fotovoltaica aïllada per a suministre a l’alberg d’animals”.
 
Aquest projecte és una aposta per les energies renovables, ja que s’aprofita la situació geogràfica de l’alberg, per poder generar energia elèctrica sense emetre contaminants com a resultat de la captació directa d’energia solar. La instalació fotovoltaica aïllada té com a objectiu principal satisfer la demanda d’energia elèctrica en un lloc concret on no existeix xarxa elèctrica convencional, com és el cas dels terrenys de l’alberg. Per a reforçar la seua seguretat, es dotarà a la instalació d’un grup electrògen de reserva per al suministrament puntual en cas de produir-se qualsevol incidència. 

CONTACTE

ADL Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

info@lamancomunitat.org | 965 549 354