LA MANCOMUNITAT L’ALCOIÀ I EL COMTAT HA ESTAT PRESENT EN «ALICANTE GASTRONÓMICA»

Un dels objectiu que l’entitat supramunicipal te en l’àmbit de turisme, és donar a conèixer altres comarques i regions de tot el país la seua gastronomia en l’amplia varietat que tenim al nostre territori.
La Mancomunitat tenia un estand propi a la primera edició «Alicante Gastronómica» celebrada des del 4 fins als 7 de Maig a IFA (institución ferial alicantina) on es va poder donar a conèixer un bon grapat de productes elaborats a les nostres comarques com la pericana, herbero de la Serra de Mariola , oli de les nostres cooperatives, i embotits casolans fets als nostres municipis.
El resultat ha estat molt satisfactori atès que al voltant d’unes 2,800 persones (segons van poder comptabilitzar ) es van arrimar per degustar els nostres productes. A banda també dúiem material promocional tant de la Mancomunitat com de l’Associació Serra de Mariola i guies turístiques en els quals poder mostrar als visitants les riqueses patrimonials, culturals, així com els espais naturals que envolten el nostre territori.
Des de la Mancomunitat estem satisfets perquè una vegada més al igual que en FITUR i en INTUR hem donat a conèixer que el turisme d’interior també existeix.