LA MANCOMUNITAT DE L’ALCOIÀ I EL COMTAT JA TE UPCCA:
UNITAT DE PREVENCIÓ COMUNITÀRIA DE CONDUCTES ADDICTIVES DE L’ALCOIÀ I EL COMTAT.

La Mancomunitat te un nou servei especialitzat en l’atenció , informació, orientació, i prevenció sobre el consum de de drogues i altres conductes i al seua problemàtica associada.
A mes a mes es pretén ajudar amb la creació de campanyes , activitats i elaboració de campanyes de prevenció d’aquestes addicions en l’àmbit escola, familiar, laboral…..
Serà un servei que és prestarà de forma itinerant i a demanda . A continuació es detalla els dies i els municipis que estan de forma fixa:
Cocentaina: de l’1 al 7 de cada mes ( Casa de la Joventut)
Banyeres de Mariola: del 8 al 14 de cada mes (Casal de la Joventut)
Muro d’Alcoi: del 15 al 21 de cada mes (Centre social Matzem)
La resta de municipis: Agres, Alfafara, Alqueria d’Asnar, Benimarfull, Gorga, L’Orxa i Millena estarà present del dia 22 al 30 o 31 de cada mes, de forma itinerant i a demanda.
L’horari de totes les atencions serà de dilluns a divendres de 8:30 a 15h i Dimarts de vesprada de 16:00 a 19:00.
Des de la Mancomunitat de municipis de l’Alcoià i el Comtat es mostren satisfets per la prestació d’un nou servei que implementa l’oferta de serveis que actualment presta la Mancomunitat als seus municipis. A mes a mes l’entitat treballa per la prestació de nous serveis i de necessitat per als seus municipis , segon apunta el seu president Manuel Gomicia.

MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE L’ALCOIÀ I EL COMTAT