LA MANCOMUNITAT DE L’ALCOIÀ I EL COMTAT REP AL VOLTANT DE 87.900€ PER A LA CONTRACTACIÓ DE JOVES DURANT 12 MESOS.

L’entitat comarcal té com un del objectiu primordials el foment de l’ocupació dels nostres municipis, i mostra d’açò és la subvenció que la Mancomunitat ha rebut dels programes impulsats per el Servei Valencià d’Ocupació i Formació per als menors de 30 anys. Son 87.986€ els qui han seguit atorgats a l’entitat en programes de foment de l’ocupació que estan emmarcats dintre del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
Seran 5 els joves que l’entitat contractarà en les àrees de desenvolupament local, màrqueting i administració. Els contractes es durant a terme durant el 2018 i 2019, el començament dels quals està previst per aquest estiu.
Segons informa el President de la Mancomunitat Manolo Gomicia “ estem satisfets de poder obtindré aquests programes que fomenten l’ocupació entre els més joves de les nostres comarques, ja que son una ferramenta indispensable per als ajuntaments i les entitats com la nostra. També agraïm a l’administració autonòmica el suport que ens dona per poder fer aquestes contractacions i donar suport als nostres joves. “