La mancomunitat suma un municipi més i adjudica el contracte per a la construcció del refugi Animal.

El plenari del 2 de Maig de l a mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat, va ser molt important, ja que és va aprovar l’adjudicació de les obres del el refugi animal comarcal que estarà ubicat a Muro d’Alcoi i també es va aprovar l’adhesió provisional del municipi d’Alcoleja.
L’aprovació de l’adjudicació del contracte de construcció del refugi animal és molt important, degut a la necessitat que tenim a les nostres comarques per l’abodanament d’animals a les nostres poblacions. Un projecte dels més importants que actualment te la mancomunitat i que serà un servei més que tindrà l’entitat.
També un dels punts importants del passat planari és la incorporació del municipi d’Alcoleja, així conformen un total de 13 municipis perteneixents a la Macnomunitat. En aquesta legislatura ha segut 3 els municipis que s’han adherit a l’entitat, un projecte de comarca que cada vegada va augmentat més ja que cada vegada son més municipis els que s’uneixen al projecte i els serveis que és presten des de la Mancomunitat.
Segons el president Manuel Gomicia explica “ estem doblement contents, per que cada vegada tenim més a prop el projecte del refugi animal que tant necessàri és, i per altra sumem un nou membre al projecte territorial que tenim a la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i des d’açi donar la benvinguda Alcoleja i als seus veïns i veïnes”