La Mancomunitat de municipis de l’Alcoià i el Comtat formarà part com a col·laboradors del Pacte territorial per l’Ocupació i així poder extendre aquest Pacte als municipis que integren aquesta mancomunitat. “És una molt bona oportunitat per combatre l’atur a les nostres comarques juntament amb sindicats, ajuntaments i patronal, tres eixos fonamentals per millorar les dades d’empleabilitat i d’inserció laboral a les nostres comarques” segons explica el seu President Manolo Gomicia.
Amb aquest Pacte és pretén fer un estudi i afavorir d’inserció laboral de les nostres comarques sobretot per als parats que fa més temps que s’encontren en l’atur, ja que a les nostres comarques tenim un gran potencial industrial que afavorirà aquest objectiu fonamental.
De la Mancomunitat es mostrem molt satisfets perquè formar part d’aquesta iniciativa ens permet oferir als nostres municipis i sobretot als més menuts un servei d’ajuda i d’estudi  per a combatre l’atur i saber més concretament les necessitats que hi ha al ponorama indutrial de l’Alcoià i el Comtat en el nsotres cas.
“Mostrem la nostra satisfacció i esperem que aquest Pacte per l’empleo ens ajude a millorar día a día les necessitat laborals dels nostres municipis” recalca Manolo Gomicia.