L’AGÈNCIA D’IMPULS DE LA MANCOMUNITAT I EL CEEI ATÉN 32 PERSONES DURANT EL PRIMER TRIMESTRES DE 2018.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat presta junt amb CEEI el servei d’assessorament a l’emprenedor i l’empresa comarcal, que durant el primer trimestre d’aquest any a tingut un total de 32 atencions.

Des de Gener fins a Març les atencions realitzades segons la tipologia del projecte, han segut un total de 23 emprenedors i 9 empreses/autònoms els que han passat per els tres municipis on està present l’oficina d’atenció, a Cocentaina, Muro d’Alcoi i Banyeres. La varietat de tipologies de projectes i activitats empresarials ateses és molt diversa, des de consultories de recursos humans, centres d’estètica, elaboració de productes artesanals, assistència psicopedagògica , reparació i venda de bicicletes entre altres. Des de la implantació d’aquest servei a 2016, ha tingut un total de 157 atencions realitzades i el posterior seguiment que és du a terme en aquells projectes que han eixit endavant.

Recordem que aquest servei està present a Banyeres de Mariola el penúltim dimarts de cada mes i a Muro l’últim dimarts de cada mes. I a Cocentaina l’últim dijous de cada mes.

Des de la Mancomunitat animen a tots ¡/es aquelles que tinguen una idea de negoci i volen posar-la en funcionament s’assabenten de les ferramentes necessàries mitjançant aquest servei. Així com aquelles empreses/autònoms que necessiten ajuda i formació.

Per a més informació del servei, poden dirigir-se a la Mancomunitat 965549654/ o al CEEI 965541666