PSOE ALCOY Manolo Gomicia

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat obri un camí nou, en il·lusió renovada i voluntat de millorar els serveis dels ciutadans, encetem aquesta legislatura amb un altre talant.

És el moment d’apostar per la nostra mancomunitat, ara és el moment de desenvolupar un projecte que millora la qualitat de vida dels nostres veïns, ara és el moment de veure el territori com una oportunitat i no com xicotets territoris que estan mirant-se uns a altres.

Tenim la voluntat de dinamitzar l’activitat econòmica perquè aquesta comarca ja no ha de parlar de crisi i ha de parlar d’ocupació de qualitat i això ha de ser un objectiu fonamental; en aquest sentit l’ indústria i l’agricultura ha de ser el motor del canvi en la comarca.

Hem de promoure la cultura que és el gran nexe d’unió de tota la comarca, aquesta serà mitjançant projectes comuns i de potenciació de la nostra cultura, així com de noves tendències.

L’educació és el futur més clar que tenim i el farem dinamitzant un pacte educatiu de qualitat de l’ensenyament amb indicadors de millora del fracàs escolar, en aquest punt la formació professional serà clau així com la col·laboració amb les Universitats.

L’economia desenvolupada pel turisme deurà ser una de les línies d’acció, segurament no serà la més important però aquest territori hi ha de diversificar i la diversificació econòmica també passa pel turisme i el comerç.

Un altre eix fonamental és el medi ambient, hem de ser exemple de conservació i de polítiques mediambientals que preservem els béns naturals i mediambientals i cohabiten amb el desenvolupament del territori.

Les infraestructures i la comunicació entre les ciutats serà un objectiu, no tindrem mancomunitat si no existeix interrelació i aquesta s’aconsegueix amb una bona comunicació tant física com tecnològica.

Tenim un repte il·lusionant i fins i tot no podem fallar als nostres ciutadans, estic convençut que entre tots farem millor comarca i al final d’aquesta legislatura deixarem a la pròxima la mancomunitat que les nostres pobles necessiten.

Manuel Gomicia , President de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.

Guardar