Cocentaina

Cocentaina, com a capital de comarca, és una població de dimensions visiblement superiors a les de la resta de municipis del Comtat.

El dens passat històric de la Vila Comtal ha deixat la seva empremta en els seus carrers i paratges, fent del poble un interessant conjunt monumental, objectiu de numeroses visites.

El privilegiat accés des de Cocentaina a la serra de Mariola, suposa un atractiu més que porta al visitant a conèixer un entorn de gran bellesa.

Coneixèr la varietat de receptes pròpies de la zona, és fàcil gràcies a la quantitat de reconeguts establiments de restauració.

El calendari festiu de Cocentaina, atrau durant l’any a tots aquells que agraden de conèixer festes de gran arraigament i tradició, com les patronals a la Mare de Déu del Miracle i a Sant Hipòlit, la antiga fira de Tots Sants, o la peculiar festa dels Nanos. El nucli històric de Cocentaina, es divideix en dos.

Per a conèixer tota la informació relativa a Cocentaina podeu clicar en la Plana Oficial de l’Ajuntament de Cocentaina en www.cocentaina.es

Guardar