Recull de recursos de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

L’Àrea de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha elaborat un recull de recursos per a les famílies amb l’objectiu de col·laborar en la confecció d’una rutina durant el confinament per la crisi originada per la COVID-19.

En primer lloc, el recull inclou activitats educatives, adreçades per a diferents edats, complementàries a les tasques educatives de l’escola, dirigides a fomentar l’oci des d’un punt de vista educatiu.

Per a gaudir de la cultura en família, també s’inclouen visites virtuals a museus de tot el món.

D’altra banda, s’ha recollit diferents escape rooms gratuïts que es poden fer des de casa per a fomentar l’enginy i col·laborar per a la resolució de diferents enigmes.

A continuació, es detallen opcions per a l’activitat física durant el confinament per a tots els gustos.

Portal d’ocupació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

És un bon moment per a donar-se d’alta en el portal d’ocupació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i comprovar que el currículum està correctament emplenat.

A més, en el portal hi ha un apartat de formació on s’enllacen diferents cursos gratuïts per a ampliar formació.

Activitats de coeducació del Departament d’Igualtat de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

El Departament d’Igualtat també ha col·laborat en els recursos per al confinament amb una sèrie d’activitats de coeducació, dirigides als xiquets i xiquetes, per a treballar valors com la igualtat, el respecte o la justícia.

A més, s’ha elaborat un document amb recomanacions bibliogràfiques i audiovisuals sobre igualtat de gènere:

Conte per a acolorir del Departament de Turisme de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

 

El Departament de Turisme ha col·laborat als recursos per al confinament publicant en format digital el conte per a acolorir De poble en poble, de Francesc Gisbert amb il·lustracions de Lola Llopis, una història de dos personatges que, amb la participació de diferents animals, coneixen els pobles de l’Alcoià i el Comtat.