LA MANCOMUNITAT L’ALCOIÀ I EL COMTAT ESTARÀ PRESENT A FITUR.

La Mancomunitat de municipis de l’Alcoià i el Comtat , tindrà presència a una de les fires més importants del turisme FITUR MADRID 2018.

El turisme es una de les apostes més importants que farà la Mancomunitat aquest 2018. Tindrà presencia com a Co-expositor baix l’Agència Valenciana de Turisme al igual que el passat Novembre a la Fira de turisme d’interior celebrada en Valladolid.

A FITUR la Mancomunitat donarà a conèixer el potencial turístic tant patrimonial, cultural, tradicional com de naturalesa , tot amb la finalitat de mostrar als visitants el gran potencia turístic que te el nostre territori i les activitats que poden dur a terme en els nostres municipis. S’oferiran unes guies editades junt amb l’Associació Serra de Mariola on hi ha una xicoteta mostra dels nostres municipis així com material promocional que la Mancomunitat oferira en aquesta nova edició de FITUR.

Segons el president de l’entitat Manuel Gomicia “es mostrem molts satisfets ja que es la primera vegada que la Mancomunitat participa en FITUR, la qual cosa mostra el compromís que tenim en donar a conèixer el potencial turístic que tenim en el nostre territori, perquè creiem que podem oferir tot allò que els visitants ens puguen demandar i poder oferir-los moltes activitats en molts àmbit del turisme”.

La presència a FITUR formarà part del Pla de Competitivitat turística del 2018, on al igual que en 2017, es duran activitats i actuacions que dinamitzen el turisme a l’Alcoià i el Comtat. Al 2017 les actuacions més importants que s’han desenvolupat a segut l’oficina de turisme comarcal a L’Orxa, que pròximament la tindrem en funcionament, la instal·lació d’unes pantalles tàctil informatives a les «Tourist info» o la participació en la Fira més important del turisme d’Interior INTUR 2017 a Valladolid.

Descarrega la Nota de Premsa FITUR 2018