La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat llança a través de la seua marca turística 20Mils el I Concurs de Dibuix 20Mils, el premi del qual consistirà en 10 paquets de 3 entrades al Safari d’Aitana, amb l’objectiu de col·laborar amb el Safari d’Aitana amb CIF B03467461 per a garantir els recursos suficients per mantindre la correcta alimentació i cura dels animals del safari durant l’Estat d’Alarma.

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONCURS

Es tracta d’un concurs de dibuix infantil adreçat a xiquetes i xiquets de fins a 12 anys, que hauran de fer un dibuix del seu paratge preferit dels municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat (Agres, Alcoi, Alcoleja, Alcosser de Planes, Alfafara, l’Alqueria d’Asnar, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gaianes, Gorga, l’Orxa, Millena i Muro).

El concurs es desenvoluparà a la pàgina de Facebook de 20Mils i es difondrà mitjançant una publicació, en la qual s’establiran els requisits de participació:

• Posar ‘M’agrada’ a la pàgina de Facebook de 20Mils.

• Compartir la publicació.

La publicació establirà que, per tal de participar, els representants dels menors hauran d’enviar un correu electrònic amb el dibuix adjunt, així com el nom i edat de l’autor o autora, a comunicacio@lamancomunitat.org en el termini de 7 dies a partir de la publicació de les bases del concurs.

Passat el termini de 7 dies, es publicaran totes les obres participants en un àlbum en la pàgina de Facebook de 20Mils i s’establirà un nou termini de 7 dies perquè els seguidors voten amb ‘M’agrada’ els seus dibuixos preferits.

Una vegada finalitzat el termini per a la votació, es determinarà els 10 dibuixos que més ‘M’agrada’ Hagen rebut, que seran els guanyadors del premi de 3 entrades al Safari d’Aitana.

PREMI

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat contactarà amb els guanyadors a través de l’adreça de correu electrònic des de la qual es va enviar el dibuix per a notificar-los i comunicar-los la forma en què es procedirà al lliurament del premi. Les entrades tindran validesa des del moment en què es torne a obrir el safari, actualment tancat al públic per la declaració de l’Estat d’Alarma, i sense límit de temps.

TRACTAMENT DE DADES

Les persones participants autoritzen amb la seua participació la publicació dels dibuixos i el nom i l’edat de l’autor o autora en les xarxes socials de l’entitat. La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat únicament utilitzarà les dades obtingudes per al bon funcionament del concurs: contactar amb els participants i notificar en el seu cas a les persones guanyadores.