GORGA ÉS SUMA A LA MANCOMUNITAT L’ALCOIÀ I EL COMTAT

Al plenari de la Mancomunitat del passat 2 d’Octubre s’aprova per unanimitat l’adhesió del municipi de Gorga. Actualment està en exposició pública l’adhesió provisional que va ser l’aprovada per el planari, i una vegada passe el període d’exposició pública, al pròxim plenari s’aprovarà la resolució definitiva amb la corresponent presa de possessió dels representants de Groga.
Amb aquesta nova incorporació suma 12 municipis els membres que pertanyen a la Mancomunitat L’Alcoià i el Comtat. En aquesta legislatura ja han segut dos el municipis que s’han adherit, sumant-se aquesta nova adhesió la de L’Orxa el passat any.
El President de la Mancomunitat Manuel Gomicia explica que « sumem un municipi més, per a nosaltres és molt important aquesta adhesió, ja sumem 12 municipis i significa que augmentem esforços per tal de prestar més serveis i sobretot de qualitat i necessaris . En aquesta legislatura ja sumem dos municipis més i esperem que en siguen més» . Blas Calbo alcalde de Gorga també és mostra satisfet perquè aquesta adhesió haja eixit endavant.