El passat mes de Maig la Mancomunitat va firmar el Conveni amb la Conselleria d’Habitatge i Vivenda per poder entrar dintre de la XARXA OIR (iniciativa de la Generalitat Valenciana) per la qual es pretén donar informació i assessorament a l’àmbit de la rehabilitació ,regeneració del edificis i de conscienciar als ciutadans de la importància de la rehabilitació de les vivendes i com executar-ho adequadament. Així mateix s’informarà de les ajudes existents per a la rehabilitació i regeneració d’edificis( cobertes, façanes, cuines , banys..) i de la legislació vigent per a dur a terme les actuacions en aquesta matèria que els ciutadans necessiten saber

La Mancomunitat tindrà un punt d’informació per als seus ciutadans i per als professionals dels sector de la construcció de les nostres comarques a les dependències de la Mancomunitat (Àgora) c/st Mateu 3, Alcoi. També tindrem el servei mitjançant cita prèvia als municipis de la Mancomunitat.

Aquest nou servei ens permetrà ajudar als ciutadans dels nostres municipis oferint-los ajuda per a la rehabilitació de les seues vivendes i a la vegada contribuïm amb la regeneració i renovació dels entramats urbans dels nostres pobles i ciutats. Una vegada més la «La Manco» ofereix un nou servei que és suma als que actualment ja estem prestant, i és consolida una vegada més la idee d’aquesta Mancomunitat d’oferir més qualitat de vida als nostres municipis. Segons explica el President de l’entitat Manuel Gomicia.

Més info: 965549354

Descarrega des d’ací la nota de premsa.