Nota de Premsa Art Nostre

Escrito el 11 May 2017

Nota de premsa 8/5/2017
Guanyadora premi V Biennal ArtNostre’16.

Dissabte 6 de maig a les 20:30 donava inici la inauguració de la V Biennal ArtNostre.
Rafa Calbo, membre d’ArtNostre va fer un discurs al voltant de la trajectòria del Certamen des dels seus inicis fins hui.
Lucia Romero, Presidenta d’ArtNostre va prendre la paraula i va exposar les novetats que giraven al voltant de la Biennal d’aquest any , amb la presentació d’una única obra per participant i un premi, on el guanyador tindrà tres exposicions durant 2018 i 2019 a les localitats d’Alcoi, Muro i Villena.
A continuació el President de la Mancomunitat, Manolo Gomícia va comentar la importància que havia adquirit la Biennal ja que moltes localitats la reben amb molt d’entusiasme i és una forma de fer difusió cultural dins la nostra comarca. És important remarcar aquest factor que té la Biennal i on l’essència de la Mancomunitat es troba absolutament reflectida.
Per últim va prendre la paraula de nou la presidenta per anunciar el guanyador/a de la V Biennal ArtNostre, que va ser per a Concha Ros amb “Drawing Big”. Hi van haver tres mencions especials per la qualitat de la seua obra: Luis Pinilla, Antonio Miranda i Pau Sellés.
“DRAWING BIG”, Concha Ros
Lápiz sobre papel
100 x 70 cm.
2014
BREVE DESCRIPCIÓN CONCEPTUAL:
Este dibujo habla de esas ataduras aparentemente invisibles que limitan nuestros movimientos, que nos impiden “dibujar grande”…

 

NDP ART NOSTRE DOCX art nostre foto

art nostre foto 2